آموزش ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مودیان

یکی از دغدغههایی که این روزها صاحبان مشاغل، اشخاص حقیقی و حقوقی با آن دست و پنجه نرم میکنند، ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مودیان است. چرا که همه کسبوکارها موظف به ارسال صورتحساب هستند و در غیر اینصورت مشمول جریمههای سازمان مالیاتی میشوند. بنابراین چه بهتر که اگر موظف به ارسال صورتحساب هستید، آموزش ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مودیان را ببینید و بدانید که چقدر زمان دارید و چطور باید ارسال کنید.
مهلت ارسال صورتحساب به سامانه مودیان
با توجه به اجرایی شدن قانون تسهیل تکالیف مودیان و اجرای قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان از تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۰۱، تعیین شد که برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی برای مؤدیان محترم ناشی از عدم توجه به مهلت ارسال صورتحساب الکترونیکی در پایان دوره چهارم مالیات بر ارزش افزوده سال ۱۴۰۲، فاصله زمانی صدور صورتحساب با ارسال آن به سامانه مودیان نباید بیشتر از یک هفته باشد.
بعد از این اطلاعیه، با توجه به برخی از درخواستهای اشخاص حقیقی و حقوقی در راستای تسهیل تکالیف مودیان و پیگیریهای انجام شده از طریق کارگروه راهبری سامانه مودیان، مهلت ارسال صورتحساب الکترونیکی تا ثبت در سامانه مودیان تا اطلاع ثانوی به ۲۱ روز افزایش یافت.
آموزش ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مودیان
در این مرحله قصد داریم که آموزش ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مودیان را توضیح دهیم. فقط این نکته را در نظر داشته باشید که پیش نیاز ارسال صورتحساب الکترونیکی داشتن شماره مالیاتی و شناسه کالا و خدمات است. و اما برویم سراغ مراحل صدور و ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مودیان که به باید مراحل زیر را طی کنید:
- ثبتنام در سازمان امور مالیاتی به نشانی https://my.tax.gov.ir
- تهیه پایانه فروشگاهی برای صدور صورتحساب و در صورت وجود، انجام اصلاحات مورد نیاز حسب ضوابط اعلامی سازمان
- اخذ گواهی امضاء الکترونیکی از مراکز صدور گواهی الکترونیکی و مشخصات آنها
- ورود به کارپوشه و دریافت شناسه یکتای حافظه مالیاتی از طریق ورود به نشانی https://my.tax.gov.ir. این مرحله شامل ورود به کارپوشه، انتخاب پرونده، بخش عضویت، تکمیل اطلاعات، انتخاب روش ارسال اطلاعات، بارگذاری گواهی امضاء الکترونیک و دریافت شناسه یکتای حافظه مالیاتی است.
- پیکربندی و ثبت مشخصات در پایانه فروشگاهی مطابق استانداردهای اعلامی سازمان امور مالیاتی بارگذاری شده در درگاه سازمانی به نشانی https://www.intamedia.ir
- اخذ شناسه کالا و خدمات جهت صدور صورتحساب الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن، تجارت (راهنمای دریافت شناسه کالا و خدمات در درگاه سازمان امور مالیاتی به نشانی https://www.intamedia.ir قرار داده شده است.
بیشتر بخوانید: جرایم مالیاتی سامانه مودیان
آموزش تصویری ارسال صورتحساب الکترونیکی در سامانه مودیان
در این مرحله قصد داریم که به صورت تصویری و مرحله به مرحله آموزش ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مودیان را برای شما توضیح دهیم.
مرحله اول
مرحله دوم
مرحله سوم
مرحله چهارم

مرحله پنجم

مرحله ششم

مرحله هفتم

مرحله هشتم

مرحله نهم

مرحله دهم

مرحله یازدهم

مرحله دوازدهم

مرحله سیزدهم

مراحل ارزیابی صورتحساب الکترونیکی
زمانی که اقدام به ارسال صورتحساب الکترونیکی میکنید، برای ثبت نهایی صورتحساب در سامانه مودیان مراحل زیر در کارپوشه سامانه مودیان انجام میگیرد:
- اعتبار صورتحساب ارسال شده سنجیده میشود. در صورت تایید کلیه ضوابط و شاخصها، صورتحساب توسط سامانه مودیان تایید و دریافت خواهد شد.
- با توجه به اینکه صادر کننده صورتحساب یعنی فروشنده مشخص است.یک نسخه از صورتحساب به عنوان صورتحساب فروش در کارپوشه فروشنده بارگذاری میشود.
- در صورتی که خریدار مصرفکننده نهایی نباشد و براساس شماره اقتصادی یا شناسه ملی درج شده در صورتحساب عضو سامانه مودیان باشد، یک نسخه از صورتحساب در کارپوشه خریدار بارگذاری میشود.
- از تاریخ بارگذاری صورتحساب در کارپوشه خریدار، خریدار به مدت سی روز فرصت دارد که نسبت به صورتحساب واکنش نشان دهد و اگر اعتراضی نسبت به آن دارد، آن را ثبت کند. امکان تایید یا رد صورتحساب در سامانه مودیان برای خریدار فراهم است.
- در صورت عدم واکنش خریدار به صورت حساب خرید تا زمان تعیین شده یعنی سی روز از تاریخ درج شده در کارپوشه مودی، صورتحساب به صورت سیستمی تایید خواهد شد.
- در صورتی که خریدار نسبت به صورتحساب واکنشی داشته باشد، مراحل آن در کارپوشه فروشنده قابل مشاهده است.
جمع بندی
در این مقاله مهلت ارسال و مراحل ارسال و ارزیابی صورتحساب الکترونیکی را بررسی کردیم. در صورتی که درباره آموزش ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مودیان نیاز به راهنمایی بیشتر دارید، از طریق کامنت با متخصصان محاسبان در ارتباط باشید.
سوالات متداول
۱. مهلت ارسال صورتحساب الکترونیکی چگونه است؟
مهلت ارسال تا ثبت صورتحساب الکترونیکی در حال حاضر ۲۱ روز است.
۲. تازه کسبوکار راهاندازی کردهام، اولین قدم چه کنم؟
ابتدا برای دریافت مشاوره مالیاتی اقدام کنید.
۳. برای ارسال صورتحساب الکترونیکی به کدام سایت مراجعه کنم؟
https://my.tax.gov.ir
به این مقاله چه امتیازی میدهید؟
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
میانگین امتیاز 0 از 5 (0 رای)
دیدگاهتان را بنویسید